Det är värt att betala för flyttstädning

Nu är det onsdag och jag kom på att jag inte har skrivit till er på länge så nu kommer det ett färskt inlägg! Jag flyttade nämligen förra veckan till ett nytt ställe i Skövde och i samband med det blev det flyttstädning. Jag hade aldrig gjort flyttstädning så jag trodde att det skulle vara en ganska enkel process, men det visade sig snabbt att jag hade fel. Det tar mycket längre tid än vanlig städning och kräver betydligt mer arbete. För att inte tala om allt som man måste tänka på. Jag hade flyttat förut, men då hade jag en firma som tog hand om allt det praktiska. Denna gången flyttade jag själv och märkte snabbt hur mycket mer jobb det är.

Det tar inte bara längre tid att städa noggrant utan man måste också flytta runt alla möbler för att komma åt alla hörn och springa upp och ner för trappor hela tiden. På slutet av sin flyttstädning är man alltid trött och slut. När hyresvärden skulle besiktiga lägenheten var jag rädd att jag skulle få bakläxa. Det gick väl den här gången men man vet inte hur det kan gå nästa gång, så jag ska inte lägga massa energi på detta i framtiden. Detta med flyttstädning är något som jag absolut inte vill uppleva igen. Jag ska flytta nästa år igen troligtvis, för jag är på gång att köpa en lägenhet men har inte riktigt fått ihop till kontantinsatsen, men då ska jag anlita en städfirma för att slippa detta. Det är helt enkelt värt pengarna! Så nu undrar jag vad ni tycker om det här, hur har ni gjort, vänt er till en städfirma eller gjort arbetet själva? Skriv nere i kommentarerna och dela med er till mig och alla andra!

Hoppas ni har haft en bra vecka så hörs vi snart igen!

Kramar//Johanna