Vårt gamla badrum har renoverats

Har du ett gammalt, föråldrat badrum som behöver en badrumsrenovering? så fall förstår vi det helt och hållet. Vårt gamla badrum hade haft samma stil sedan den första installationen för flera decennier sedan och började definitivt visa sin ålder. Men äntligen, efter månader av planering och hårt arbete, har vårt älskade gamla badrum förvandlats till något nytt och förbättrat. Det ser inte bara vackert ut nu utan är också effektivare än tidigare! I det här blogginlägget kommer vi att ta en närmare titt på alla uppdateringar vi gjorde under vår renoveringsresa – från att välja ut nya armaturer till att helt omarbeta layouten – och visa dig varje steg i hur vårt trötta badrum i vintagestil blev uppfräschat och vitaliserat för ett modernt liv. Det hade inte varit möjligt om det inte vore för en firma i Gävle som har specialiserat sig på badrumsrenovering. De har ett team av erfarna proffs som hjälpte oss att planera och genomföra varje detalj i vårt drömbadrum, från att välja rätt armaturer till att ge oss expertråd om hur vi bäst kan maximera utrymmet och få vårt nya badrum att kännas som en oas. Tack vare dem är vi mer än nöjda med slutresultatet!

Allt började med inredningen – att byta ut det gamla, föråldrade handfatet och toaletten var ett bra första steg. Vi valde moderna, eleganta delar som gav badrummet ett uppdaterat utseende utan att kompromissa med vår vintage-estetik. Vi fortsatte sedan med att göra om hela rummets layout, få kakel på väggarna och klinker på golven och att måla om taket

Därefter tittade vi på sätt att maximera förvaringsutrymmet och göra det här badrummet mer funktionellt. Vi installerade två nya kommodar med extra lådor, hyllor och krokar för alla våra nödvändigheter. Vi är såååå nöjda med detta, hoppas detta inlägg inspirerade er, hejdå!