Massage för både stress och värk

Vet att det är väldigt många som hypar över det här med att gå och få massagebehandlingar och som gör det väldigt ofta. Själv är jag inte den som gör det, jag kan gå på massage någon gång ibland och då är det oftast om jag har ont i kroppen och verkligen behöver det. Eller om jag känner mig väldigt stressad, för jag har ofta väldigt mycket på jobbet, och då spänner jag axlarna och sen kan jag inte riktigt slappna av och då är det enda som egentligen behövs att man går och får massage.

Jag brukar gå till Fajn Spa & Massage för de har både en lite hårdare och mer djupverkande massage som passar bra när jag är stressad och en mjukare när jag har riktigt ont i kroppen och behöver masseras men har för ont för att de ska kunna ta i mig för hårt.

Brukar ta en timmes långa behandlingar, det är lite lagom, och efteråt så brukar jag alltid bli så otroligt trött. Tycker att det kan funka bra men ofta blir jag väldigt trött också och då är det skönt att kunna göra något helt annat med den tiden också, kanske sådant som är ännu mer lockande egentligen. För att det mycket väl kan vara just det som du behöver och det kan även då vara någonting som ger dig hyfsat vettiga resultat och sådant som behövs för att du ska kunna få allting omgjort på ett sätt som passar dig och som du trivs med.

Du gillar kanske också...